Lærling i Gjennvinnings faget

Karmøy, Karmøy, Norway
Any experience Gjenvinning 0
Apply before : Sat Apr 01, 2023
Posted Date Tue Feb 21, 2023

Job Summary

Vi søker en lærling i gjenvinningsfaget til vår filial i Haugesund.
Denne jobben handler om mange ting. Det handler om jern og metaller. Om maskiner og sortering av store, tunge enheter, med store, tunge maskiner.
Den handler også om omtanke og bærekraft. Om vilje, engasjement og et ønske om å gjøre en forskjell. Om å ha ambisjoner om å jobbe smartere, lykkes bedre og å alltid utvikle seg – og oss. Er du en person som kan blande faglig interesse med sikkerhet og service? Da er det deg vi ser etter!
Vi opererer i en konkurranseutsatt bransje og har en fantastisk mulighet til å gjøre det lille ekstra som utgjør hele forskjellen for våre kunder og leverandører. Vi bygger vår virksomhet, vår kunderelasjon og Stena Recyclings varemerke på en profesjonell måte. Vi leter etter deg som forstår hva vi mener når vi skriver dette og som ønsker å bidra.
Din nye rolle
I denne rollen inngår du i et team som består av mange dyktige kollegaer på en av våre større filialer. I dette teamet setter vi pris på samarbeid, omtanke og en positiv holdning! At vi stiller opp for hverandre og har det gøy sammen.
Gjennom din læringsreise vil vi gi deg kunnskap om gjenvinning, bærekraft og sirkulær økonomi. Om å jobbe sikkert og trygt i en stor produksjon og om hvor viktig det er slik at alle kommer seg like hele hjem fra jobben – hver dag!
Du vil lære om forbedringsarbeid satt i system, slik at vi alle bidrar til å utvikle oss selv og virksomheten.
Du vil lære om innveiing og mottak av materiale som kommer inn til oss. Om klassifisering, kontrollering og sortering – noe vi gjør både for hånd og noe med maskiner. Om lossing og lasting og forflytting av materialet.
Du vil lære om å ta vare på maskiner og utstyr, slik at det er rene og ryddige.
Som du forstår har vi mye å lære bort til den som vil læres opp!
Personlige egenskaper - det starter med deg!
Vi verdsetter dine personlige egenskaper høyt. Det er viktig at du er nysgjerrig og ”på hugget”. Du må kunne forholde deg til at omgivelsene endres, for det vil de - bl.a. som følge av vårt konstante forbedringsarbeid. Hos oss er vi alle lagspillere og problemløsere som hjelper hverandre i hverdagen og vi forventer at du er det samme.
Du må like å jobbe selvstendig på samme tid som du forstår at du er en del av et team. Gjennom god forståelse for hva vi holder på med hos oss, tror vi på at hver og en bidrar du til å skape sterke resultater og på å levere på våre høye kvalitetskrav.
Om dette høres interessant ut, håper vi å høre fra deg. Og er du rett for oss, skal vi helt sikkert bli enige om lønn og betingelser!
Vi oppfordrer spesielt jenter til å søke lærlingplass hos oss.
Vår visjon er ”Together we create a sustainable tomorrow”. Det starter med deg.

Job Description

Keyskills

Not Mentioned